Box 3

de box waarin het (te) krap zitten is

Box 2

de box waarin geld geen rol speelt

Box 1

de box waarin het ruim zwemmen is

De kerstbox van 2008!

nu verkrijgbaar in een exclusieve oplage

3 Boxen in prachtig zwaarverzuurd belastingblauw, gevuld met 10 kerstkaarten en nieuwjaarswensen. Iedere kaart met een eigen, unieke print uit de nacht waarin Theo en Ron kerstmis vierden..

25 December 2008, 0:00 uur. Stadsgalerij Amersfoort: Onze Lieve Heer opent de levensgrote pinhole camera van Theo en Ron. De stille verfijning van de camera obscura en het weihnachtsoratorium gaat over in het digitale geweld van Nikon, Epson, HP en Rage against the Machine. De bezoekers van de pinhole kunnen zichzelf als os, ezel of Maria laten vereeuwigen bij het kribje.

In de boxen zijn 10 kaarten opgenomen met prachtige pinholes van het kribje. 5 Kaarten zijn voorzien van de tekst: zalig kerst 2008. 5 Kaaarten hebben het opschrift: een gezegend 2009. De kaarten zijn geprint op zwaar papier van museumkwaliteit. Alle boxen zijn gemaakt uit zwaar handgeschept zuur papier verrijkt met belastingenveloppen blauw (krantenpapier gegarandeerd van 2008; enveloppen van voorlopige aanslagen én definitieve aanslagen)

Gun uzelf 13% luxe. Koop de boxen na 1 januari als het 6% btw tarief omhoog gebracht is naar 19%. help mee de wereld te veranderen!